Boordjeslijn

Geldend vanaf 1 januari 2022

Algemene voorwaarden:

Bestel en bezorgtijden:

Voor bezorging op dezelfde dag ontvangen wij uw bestelling graag uiterlijk vóór 10.30 uur
zodat levering tussen 11.00-13.30 uur of tussen 16.00-17.00 uur mogelijk is.

Wilt u op andere tijden uw bezorging ontvangen, of bent u te laat om vóór 10.30 uw bestelling te plaatsen, neemt u telefonisch contact met ons op: 070 360 51 45.

Bezorgkosten:

Bestellingen beneden € 60,00 hanteren wij € 4,50 aan bezorgkosten.
Bezorging buiten Den Haag kunnen eventueel hogere bezorgkosten worden doorbelast.
Dit wordt altijd met u vooraf besproken.

Producten:

Mocht uw gekozen product op het moment van uw bestelling niet voorhanden zijn dan maken wij een gelijkwaardige keuze voor u. 

Bestelling wijzigen:

U kunt uw bestelling altijd achteraf wijzigen. Dit doet u snel en eenvoudig door het sturen van een e-mail naar: info@broodjeslijn.nl. De opgegeven wijziging zullen wij bevestigen per e-mail.

Bestelling annuleren:

Indien u uw opgegeven bestelling wenst te annuleren kunt u contact opnemen met de Broodjeslijn via 070 360 51 45 of per e-mail naar: info@broodjeslijn.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Annuleren is altijd mogelijks mits tijdig kenbaar is gemaakt als wij nog niet begonnen zijn met de bereiding of bezorging van de desbetreffende bestelling.

Indien een bestelling geannuleerd wordt als wij inmiddels begonnen zijn met het klaarmaken van uw bestelling, komt deze voor uw rekening.

Bij maatwerk bestellingen of bestellingen waar specifiek grotere volumes zijn ingekocht gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden waarbij gemaakte kosten kunnen worden doorbelast.

Betaling:

Particuliere bestellingen zijn alleen mogelijk via contante betaling.

Zakelijke bestellingen kunt u op rekening invoeren. U kunt de factuur van deze bestelling aan het einde van de week van ons verwachten, naar het opgegeven factuur e-mail adres. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Kiest u voor contante betaling, dan kunt u bij onze bezorger afrekenen.

Pin betaling is niet mogelijk!